Uw ondertitel 

Pagina met laatste nieuws


Wil je je conditie op peil houden of verbeteren dan is het SENIOREN SPORT EN BEWEGEN wellicht wat voor jou. 

Sport en bewegen is goed voor de conditie. Zeker als je wat ouder bent/wordt. De Seniorengroep bewegen is inmiddels aan zijn derde jaargang begonnen en is door de gemeente Emmen opgezet en is daarna ondergebracht bij gymnastiekvereniging Amicitia. 

We worden gecoacht door Vincent Heeres, hij neemt waar voor Dorien Klasens die net bevallen is van een prachtige dochter Lykke. Wij zijn een gemengde groep, een ieder traint op zijn of haar eigen nivo, waarbij het plezier belangrijk is.
 
Er wordt veel aandacht besteed aan het versterken van de spieren, balansoefeningen, op peil houden van het cognitieve geheugen en valpreventie. Aangevuld met een balspelletje. Lijkt het je leuk om eens te komen kijken bij ons dan ben je van harte welkom. Elke donderdag van 11.00 tot 12.00 uur in de Sporthal in Nieuw-Weerdinge. Je kunt een paar keer gratis meetrainen. Makkelijk zittende kleding en zaalschoenen zijn voldoende. Wie wil met ons de uitdaging aangaan om zijn of haar conditie te verbeteren?
 
Tot ziens.

Bericht van de sponsorcommissie Amicitia

Een paar weken geleden heeft uw kind na de gym- of turnles een boekje van de Grote Club Actie meegekregen.

Uiteraard hopen we dat uw kind hier al flink mee aan de slag is geweest en loten heeft verkocht.

De extra  inkomsten zijn essentieel voor onze vereniging om goede lessen te kunnen verzorgen, nieuwe materialen aan te kunnen schaffen en leuke dingen te organiseren zoals het uitje naar Drouwenerzand.

Het duurt nog bijna vier weken voordat het boekje weer moet worden ingeleverd.

Stimuleert u uw kind nog even om nog even te vragen aan opa, oma, oom, tante, de buren enz.? Boekje vol? Geen nood, gewoon even een nieuwe aan de juf vragen. Met elkaar houden we de club gezond!

Met vriendelijke groet,

Bestuur & Sponsorcommissie
GV Amcitia